Zlaté maliny si rozdelia Deň nezávislosti, Zoolander a Batman vs. Superman

NETKY.SK • 23 Január 2017, 20:29 • 2 min
Zlaté maliny si rozdelia Deň nezávislosti, Zoolander a Batman vs. Superman

LOS ANGELES - V Los Angeles dnes zverejnili nominácie na 37. filmové anticeny Zlaté maliny, ktoré sa udeľujú najhorším snímkam a hercom v predvečer odovzdávania Oscarov. Tento rok sa tak stane 25. februára.

slovakia

left justify in out

Hneď niekoľko nominácii v kategóriách Zlatých malín za rok 2016 získala snímka 61-ročného nemeckého režiséra Rolanda Emmericha. Scifi trhák s názvom Deň nezávislosti: Nový útok získal nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhorší film a najhoršie filmové pokračovanie roka. Ďalšie nominácie získal aj v kategóriách najhoršia réžia, scenár či herečka vo vedľajšej úlohe (Sela Wardová).

 

 

Ešte horšie - s deviatimi nomináciami na Zlaté maliny - dnes skončila komédia Bena Stillera Zoolander číslo dva. 

 

 

A film "Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti navrhla porota na "razzies" v ôsmich kategóriách, vrátane nominácie Bena Afflecka v kategórii najhorší herec.

 

 

Zlaté maliny sa udeľujú od roku 1980. O držiteľoch ceny v podobe pozlátenej maliny v hodnote necelých päť dolárov rozhoduje on-line 900 členov výboru z USA a ďalších 21 štátov. Členom výboru sa môže stať každý, kto sa zaregistruje a zaplatí poplatok najmenej 40 dolárov.

 

Drvivá väčšina ocenených si po Zlaté maliny nepríde osobne. Nájdu sa však aj výnimky, napríklad Sandra Bullocková (2010, v tom istom roku dostala aj Oscara) či Halle Berryová (2005).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona