Zlatan sa ponúkol Kloppovi, že príde do Dortmundu zadarmo

NETKY.SK • 14 Január 2014, 08:15 • 2 min
Zlatan sa ponúkol Kloppovi, že príde do Dortmundu zadarmo

ZÜRICH - Na pondelkovom galavečere spojenom s odovzdávaním ocenení Zlatá lopta FIFA v Zürichu, ktorý organizovala Medzinárodná futbalová federácia, sa zúčastnení výborne bavili.

slovakia

left justify in out

Svedčí o tom aj rozhovor medzi švédskym útočníkom Zlatanom Ibrahimovičom, ktorý získal Cenu Ferenca Puskása FIFA za najkrajší gól v roku 2013, a trénerom Borussie Dortmund Jürgenom Kloppom. Zlatan sa v krátkom rozhovore opýtal Kloppa: "Kedy ma kúpiš do Borussie?", na čo kormidelník Dortmundu zareagoval: "Musel by som predať celé mužstvo."

Aktuálne kanonier parížskeho St. Germain vtipne pokračoval: "Nie, nemusíš, prídem zadarmo!", narážajúc zrejme na nedávnu informáciu o prestupe poľského útočníka Roberta Lewandowského do Bayernu Mníchov po skončení sezóny 2013/2014. Klopp sa "chytil háčika" a na "Ibrove" slová upozornil neďaleko stojacich novinárov. 

Prestížne ocenenie Zlatá lopta FIFA 2013 pre najlepšieho hráča uplynulého kalendárneho roka získal Portugalčan v službách Realu Madrid Cristiano Ronaldo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies