VIDEO Zlatan Ibrahimovič mu zničil reprezentačnú kariéru

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 18:51 • 2 min
VIDEO Zlatan Ibrahimovič mu zničil reprezentačnú kariéru

STOKE – Kapitán Stoke City Ryan Shawcross žartoval, že jeho reprezentačná kariéra v anglickom tíme skončila ešte skôr ako začala. Veľký podiel mal na tom švédsky reprezentant Zlatan Ibrahimovič.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zadák nehral za Anglicko od novembra 2012, keď priateľský zápas rozhodol Ibrahimovič štyrmi gólmi. Švédsko porazilo Anglicko 4-2.

Shawcross si tej noci pripísal jediný reprezentačný štart v kariére, keď do hry zasiahol ako striedajúci hráč z lavičky. Po jeho príchode na ihrisko sa len bezmocne prizeral, ako Ibrahimovič v priebehu 12 minút strelil tri góly, vrátane senzačného gólu cez hlavu približne z 25-metrovej vzdialenosti.

 



Tento zápas zostane v pamúti veľmi dlho a Shawcross neočakáva, že by dostal pozvánku do reprezentácie. Teda aspoň dovtedy, kým bude trénerom Roy Hodgson.

"Celá moja rodina si zo mňa uťahuje, že za 10 minút mi zničil reprezentačnú kariéru jediný človek," povedal Shawcross pre Telegraph. "Neustále hovoria, že Zlatan zničil moju kariéru! Mal som šancu, ale nie je veľa obrancov, ktorí by ho v ten večer zastavili. Dostal som 10 minút, aby som sa ukázal a pravdepodobne som nepodal dobrý výkon. Hral som proti jednému z najlepších útočníkov na svete, ktorý mal svoj deň. Takéto veci sa vo futbale stávajú."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies