Zlatan Ibrahimovič má svoj vlastný internetový vyhľadávač

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 12:45 • 2 min
Zlatan Ibrahimovič má svoj vlastný internetový vyhľadávač

PARÍŽ - Zabudnite na Google, odteraz môžete používať internetový vyhľadávač Zlaaatan Search.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročného fenomenálneho útočníka PSG si uctili už aj takýmto spôsobom, keď má odteraz aj svoj vlastný webový vyhľadávač.

Stránku Zlaaatan.com založil kreatívny riaditeľ švédskej agentúry SweetPop Andreas Killander na Ibrahimovičovu počesť. Tento nový vyhľadávač však má ešte jednu vlastnosť, keď ku každému hľadanému výrazu automaticky pridáva aj slovíčko Zlatan, aby vám o ňom neunikla ani jediná informácia.

"Náš vyhľadávač je spojený s Google, ale všetky vyhľadávania sú Zlatanizované. Všetky výsledky majú nejaký odkaz na Zlatana," povedal Killander pre L'Equipe.

 

img

"Ak zadáte do vyhľadávača slovo Ferrari, tak dostanete výsledky o Zlatanovom Ferrari, ak budete hľadať recept, dostanete Zlatan Burger. Zlatan je idol. Je známy po celom svete. Práve preto sme si ho vybrali. Nepýtali sme si od neho povolenie, ale dúfame, že to zoberie ako zábavnú vec."

Stránka bola spustená len minulý týždeň a už ju použilo vyše 100.000 ľudí po celom svete. Ak si tento vyhľadávač chcete skúsiť aj vy, tak kliknite sem.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies