Zlatan Ibrahimovič budúci týždeň podstúpi lekársku prehliadku v Manchestri United

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 19:33 • 2 min
Zlatan Ibrahimovič budúci týždeň podstúpi lekársku prehliadku v Manchestri United

MANCHESTER – Švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič sa budúci týždeň podrobí lekárskym vyšetreniam v Manchestri United. Správy priniesla anglická tlač.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný útočník, ktorý po vypadnutí Švédska na turnaji Euro 2016 oznámil koniec reprezentačnej kariéry, je voľným hráčom. V majstrovskom PSG mu na konci uplynulej sezóny vypršala zmluva a Zlatan sa rozhodol, že ju nepredĺži.

Podľa správ Sky Sports sa Ibrahimovič dohodol na osobných podmienkach s Manchestrom United a s klubom podpíše zmluvu na jeden rok. K dohode malo prísť ešte pred začiatkom turnaja v Francúzsku. Rokovania medzi jeho agentom Mino Raiolom a viceprezidentom United Edom Woodwardom mali byť ukončené ešte pred začiatkom turnaja Euro 2016, ale trvali dlhšie ako sa predpokladalo.

Vyzerá to tak, že Ibrahimovič bude v poradí už trťou posilou United, keď tréner José Mourinho priviedol už Erica Baillyho a Henricha Mchitarjana.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies