Zlákalo ich auto s kľúčmi v skrinke, ďalší si krádež vymyslel

NETKY.SK • 29 Február 2016, 13:35 • 2 min
Zlákalo ich auto s kľúčmi v skrinke, ďalší si krádež vymyslel

BRATISLAVA/KOŠICE – Zlodeji sa ulakomili na cudzie auto a spôsobili nehodu, v ďalšom prípade si zase majiteľ krádež auta vymyslel, aby mohlo byť vyradené z evidencie.

slovakia

left justify in out

Iba pätnásťročného chlapca a 29-ročného Jozefa zlákal v Nižnom Žipove v okrese Trebišov Renault Clio Thalia s kľúčom v spínacej skrinke. Dvojica nasadla a namierila si to do obce Lastovce. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, na križovatke ulíc Pri Kamianke, Na záhumnie a Kostolná však spôsobili dopravnú nehodu. Plány zmenili, odišli do obce Michaľany a vozidlo zaparkovali na príjazdovej ceste k bývalému železničnému depu. Majiteľovi spôsobili škodu asi 700 eur. Prípad polícia rieši ako neoprávnené používanie cudzieho motorového vozidla, vyšetrujú aj dopravnú nehodu.


Policajti riešili aj minulotýždňový prípad ukradnutého Audi A6 Avant v obci Voľa v Michalovskom okrese. Počas vyšetrovania však zistili, že 20-ročný majiteľ si to vymyslel. Auto predal ešte koncom januára a chcel ho vyradiť z evidencie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona