Zlá správa pre New Jersey, Parise musí pod skalpel

NETKY.SK • 2 November 2010, 11:53 • 2 min
Zlá správa pre New Jersey, Parise musí pod skalpel

Zlá správa pre New Jersey, Parise musí pod skalpel - Hokej Zámorský hokejový klub New Jersey Devils sa v najbližšom období bude musieť zaobísť bez útočníka Zacha Pariseho, ktorý sa pre problémy s kolenom podrobí operácii. V pondelok to uviedol prezident a

slovakia

left justify in out

img

Zámorský hokejový klub New Jersey Devils sa v najbližšom období bude musieť zaobísť bez útočníka Zacha Pariseho, ktorý sa pre problémy s kolenom podrobí operácii. V pondelok to uviedol prezident a generálny manažér klubu Lou Lamoriello.
      Produktívny krídelník utrpel vážne zranenie pravého kolena po kontakte s krídelníkom Kyleom Cliffordom necelé štyri minúty pred koncom druhej tretiny súboja v Los Angeles. Šéf "diablov" síce nekonkretizoval, kedy Parise podstúpi chirurgický zákrok, no malo by sa tak udiať v dohľadnej dobe. "Dĺžka absencie bude známa až po operácii," uviedol Lamoriello.
      Zranenie Pariseho vyrobilo ďalšiu vrásku na čele nového trénera Johna MacLeana, ktorého zverenci sa v súčasnosti nachádzajú na úplnom chvoste profiligového pelotónu. New Jersey, ktoré v posledných 13 sezónach vždy hralo play off, prežíva jeden z najhorších vstupov do sezóny v histórii klubu. Z doterajších 13 duelov v novom ročníku nazbierali Devils sedem bodov, pričom nastrieľali len 20 gólov a naopak 42 inkasovali.
      Parise sa po svojom príchode v sezóne 2006/07 stal jedným z najväčších ťahúňov tímu, keď v posledných štyroch sezónach zaznamenal 31, 32, 45 a 38 gólov. Okrem neho nemôže New Jersey šesť až osem týždňov počítať ani s nováčikom Jacobom Josefsonom, ktorý podstúpi operáciu ruky.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies