Zlá správa fanúšikov seriálu Kosti: Koniec po dvanástej sezóne

NETKY.SK • 26 Február 2016, 09:47 • 2 min
Zlá správa fanúšikov seriálu Kosti: Koniec po dvanástej sezóne

LOS ANGELES - Americký kriminálny seriál Kosti (2005) skončí po dvanástej sezóne. Informoval o tom filmový portál Deadline, ktorý uvádza, že projekt televíznej spoločnosti 20th Century Fox Television bude pokračovať po aktuálnej jedenástej sérii poslednými dvanástimi epizódami.

slovakia

left justify in out

V úlohách ústrednej dvojice sa znova predstavia Emily Deschanel a David Boreanaz, ako tvorcovia programu sa vrátia Jonathan Collier a Michael Peterson. Populárny seriál ukončia po 246 dieloch, čím sa stane jedným z najdlhších projektov televíznej stanice FOX, ktorá ho vysiela.

 

Kosti sú inšpirované kriminálnymi románmi spisovateľky a forenznej antropologičky Kathy Reichs, ktorá je zároveň jednou z producentiek seriálu. Okrem spomínaných Emily Deschanel a Davida Boreanaza, ktorí stvárňujú Temperance "Kosť" Brennanovú a Seeleyho Bootha, v seriáli momentálne účinkujú aj Michaela Conlin (Angela Montenegrová), T.J. Thyne (Jack Hodgins), Tamara Taylor (Camille Saroyanová) či John Boyd (James Aubrey). Kosti získali zatiaľ dve nominácie na cenu Emmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies