Zlá hra, neistota, gólové suchoty, varujú brazílske média

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 11:46 • 2 min
Zlá hra, neistota, gólové suchoty, varujú brazílske média

SAO PAULO - Ani brazílske médiá sa nepredbiehajú v pozitívach pri hodnotení doterajších výkonov svojich futbalových reprezentantov na domácom svetovom šampionáte.

slovakia

left justify in out

Po tom, čo "kanárici" utrpeli víťazstvo v otváracom zápase s Chorvátskom (3:1), prišla v utorok v A-skupine ich bezgólová remíza s Mexikom. Médiá ocenili výkon súperovho brankára Guillerma Ochou, ktorý zneškodnil všetky pokusy favorita, no zároveň zdvihli varovný prst nad herným štýlom Scolariho zverencov. Tí síce so štyrmi bodmi sú na čele "áčka", ale predvedenou hrou dosiaľ vôbec nenadchli.

"Brazília v zápase s Chorvátskom napriek víťazstvu ukázala neistotu. Proti Mexiku to bolo ešte horšie, keďže neskórovala," varuje renomovaný športový denník Lance! Za najslabší článok tímu považujú žurnalisti neviditeľného útočníka Freda. "Brazília nehrá dobre. Proti Mexiku ju zastavil brankár Ochoa. Oba tímy si vypracovali šance na skórovanie, ale Ochoove dva zázračné zákroky zachránili Mexičanov od prehry," píše Estadao. Aj denník O Globo skladá klobúk pred výkonom 28-ročného gólmana s bujnou hrivou, ktorý podľa vlastných slovo odchytal životný zápas. "Bol perfektný a právom vyhlásený za muža zápasu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies