Zjazdárka Gutová podstúpi operáciu ľavého kolena, prognóza bude známa až po zákroku

NETKY.SK • 14 Február 2017, 14:31 • 2 min
Zjazdárka Gutová podstúpi operáciu ľavého kolena, prognóza bude známa až po zákroku

ST. MORITZ - Švajčiarska zjazdárka Lara Gutová v najbližších dňoch absolvuje operáciu ľavého kolena, keď sa zmenší opuch postihnutého miesta.

slovakia

left justify in out

Správu priniesla internetová stránka národného zväzu Swiss Ski. Gutovej manažment bude po zákroku informovať prostredníctvom sociálnych médií o výsledku a predpokladanom vývoji vrátane prognózy návratu na lyže.

Dovedna päťnásobná medailistka z MS Gutová po zisku bronzu v super G nedokončila na majstrovstvách sveta 2017 v domácom prostredí v St. Moritzi piatkovú súťaž v alpskej kombinácii, lebo v príprave na slalomovú časť utrpela úraz nohy. Diagnóza je v prípade 25-ročnej obhajkyne veľkého glóbusu za celkový triumf vo Svetovom pohári nemilosrdná - natrhnutý predný skrížený väz a poškodený meniskus.

 

Gutová má nielen po majstrovstvách sveta, ale aj po zvyšku sezóny. Američanke Mikaele Shiffrinovej sa tým otvorila cesta k zisku prvého celkového triumfu vo SP v kariére.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona