Zjazdárka Anja Pärsonová sa vydala za dlhoročnú priateľku

NETKY.SK • 5 August 2014, 13:13 • 2 min
Zjazdárka Anja Pärsonová sa vydala za dlhoročnú priateľku

ŠTOKHOLM - Bývalá skvelá švédska zjazdárka Anja Pärsonová (33) sa uplynulý víkend v Štokholme vydala. Jej vyvolenou sa stala dlhoročná priateľka Filippa Radinová (41), s ktorou sa spoločne starajú o dvojročného syna Elvisa.

slovakia

left justify in out

Jeho biologickou matkou je Radinová. Svadobnú hostinu zorganizovala bývalá švédska ministerka športu Mona Sahlinová, s ktorou sa šťastný párik nechal odfotiť a záber sa dostal cez sociálnu sieť na verejnosť. Informoval o tom švédsky denník Expressen a následne viaceré svetové médiá.

 

"Aký prekrásny deň aj noc. Teraz si spoločne užívame večnosť," napísala Pärsonová na Instagrame. 

 

Pärsonová a Radinová svoj vzťah dlhé roky tajili, verejne ho prezentovali až pred dvoma rokmi. "Spadol mi kameň zo srdca. Mala som pocit. že som absolvovala najstrmší svah môjho života," povedala vtedy Pärsonová. 

 

Zjazdárska univerzálka Pärsonová patrí medzi najúspešnejšie lyžiarky histórie. Dvakrát sa stala celkovou víťazkou Svetového pohára a v bojoch o krištáľové glóbusy dosiahla 42 víťazstiev. Na konte má olympijské zlato v slalome z Turína 2006, sedem titulov majsterky sveta a dovedna 13 medailí zo svetových šampionátov. Na jar 2012 ukončila kariéru pre pretrvávajúce zdravotné problémy s chrbtom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona