Zjazd mužov preložili pre silný vietor na štvrtok

NETKY.SK • 11 Február 2018, 06:17 • 2 min
Zjazd mužov preložili pre silný vietor na štvrtok

PJONGČANG - Nepriaznivé počasie prinútilo v nedeľu organizátorov ZOH v Pjongčangu urobiť prvý škrt v plánovanom harmonograme súťaží. Pre silný vietor v stredisku Čongson museli odložiť mužský zjazd. Kráľovská alpská disciplína by sa mala ísť až vo štvrtok.

slovakia

left justify in out

"Pre silný vietor a nepriaznivú predpoveď na dnešný deň sa jury spolu s organizačným výborom hier rozhodli odložiť mužský zjazd na iný termín," informovali kompetentní v nedeľu ráno miestneho času v oficiálnom stanovisku.

 

Zjazd mužov mal odštartovať o 11.00 miestneho času (3.00 SEČ), už od rána ale nepremávala lanovka a zjazdovka bola kompletne uzavretá. Približne tri hodiny pred štartom napokon preteky definitívne odložili.

 

Jury zároveň pre nepriaznivú predpoveď zrušila aj na pondelok naplánovaný tréning zjazdu pred kombináciou. Tá by sa ale mala ísť v utorok, tak ako bolo pôvodne plánované.

 

Zjazd preložili predbežne na štvrtok a mužský super-G posunuli o jeden deň neskôr na piatok. Obe kĺzavé disciplíny by mali odštartovať o 11.00 miestneho času, informovala agentúra APA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies