Ziyi Zhang si zahrá v trileri God Particle

NETKY.SK • 28 Máj 2016, 10:26 • 2 min
Ziyi Zhang si zahrá v trileri God Particle

PEKING - Čínska herečka Ziyi Zhang si zahrá v pripravovanom trileri God Particle filmových spoločností Paramount a Bad Robot Productions, ktorú vlastní filmár J.J. Abrams.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročná rodáčka z Pekingu sa predstaví ako členka medzinárodnej posádky na vesmírnej stanici. V snímke, ktorú bude režírovať Julius Onah, sa okrem nej ukážu David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Chris O’Dowd, Daniel Bruhl a Elizabeth Debicki. Prvú verziu scenára napísal Oren Uziel a neskôr ho prerobil Doug Jung.


Príbeh filmu sa zameria na skupinu vedcov a astronautov vo vesmíre, ktorí zostanú sami po tom, ako v dôsledku vedeckého experimentu zmizne planéta Zem. Keď sa pri ich stanici objaví raketoplán, musia sa rozhodnúť, či je jeho posádka pre nich nebezpečná alebo nie.


Ziyi Zhang je jednou z najslávnejších čínskych herečiek súčasnosti. Známa je z množstva úspešných filmov, napríklad Tiger a drak (2000), Hrdina (2002) alebo Klan lietajúcich dýk (2004). V Číne si získala uznanie snímkou 2046 (2004) hongkonského režiséra Kar-waia Wonga. Neskôr ju však kritizovali za to, že vzala hlavnú úlohu v snímke Gejša (2005). Za herecký výkon vo filme Kvety jazmínu (2004) získala prestížnu čínsku filmovú cenu Golden Rooster. Na konte má aj tri nominácie na britské filmové ceny BAFTA a jednu na Zlatý glóbus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies