Život amerického štamgasta zachránil personál reštaurácie, 11 dní si neobjednal pizzu

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 14:20 • 2 min
Život amerického štamgasta zachránil personál reštaurácie, 11 dní si neobjednal pizzu

SALEM - Istého Kirka Alexandra z amerického mesta Salem v štáte Oregon zachránili zamestnanci pizzerie po tom, ako od neho jedenásť dní nedostali objednávku.

slovakia

left justify in out

Alexander si viac ako desaťročie z reštaurácie pravidelne objednával jedlo. Keď sa však niekoľko dní neozval, zamestnanci sa oňho začali obávať. Vedúci pizzerie preto poveril poslíčka, aby 48-ročného zákazníka navštívil. Tomu sa Alexandra nepodarilo skontaktovať, všimol si však, že v jeho dome sa svieti a je pustená televízia.

 

Vedúci sa preto rozhodol zavolať na políciu, ktorá Alexandra našla v dome v ohrození života. Ako médiám uviedol hovorca šerifa, muža následne previezli do nemocnice, kde sa jeho zdravotný stav stabilizoval. Alexandrove zdravotné problémy bližšie nešpecifikoval. Ako odkázali zamestnanci pizzerie, sú radi, že je ich obľúbený zákazník v poriadku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies