Živí Barbie a Ken sa pohádali: Barbie má málo plastík!

NETKY.SK • 23 August 2013, 16:28 • 2 min
Živí Barbie a Ken sa pohádali: Barbie má málo plastík!

NEW YORK – Hádka medzi Barbie a Kenom! Justin Jedlica (32) a Valeria Lukyanova (23), ktorí sú posadnutí tým, že chcú vyzerať ako bábiky Ken a Barbie sa rozhodli, že sa spolu odfotia. Počas fotografovania sa pohádali. Čo ich k tomu viedlo?

slovakia

left justify in out

Celá hádka začala vtedy keď sa Ken – Justin Jedlica dozvedel, že Barbie – Valeria Lukyanova podstúpila iba jednu plastickú operáciu. Justin na rozdiel od nej ich musel podstúpiť viac ako deväťdesiat. Musel si nechať upraviť tvár – plastika nosa, pier, brady a obočia. Potom si dal urobiť prsné implantáty a rovnako si dal upraviť aj ruky. Všetky tieto úpravy ho vyšli na takmer 80-isíc eur.

Valeria za svoj barbie vzhľad vďačí najmä mejkapu. „Jediné vďaka čomu vyzerá ako barbie sú jej falošné vlasy, tony mejkapu a korzety,“ komentoval Valeriu nahnevaný Ken. „Justin je zlý, pretože absolvoval viac ako deväťdesiat plastických operácií, zatiaľ čo ja iba jednu. Nechala som si zväčšiť prsia, pretože chcem byť dokonala,“ komentovala situáciu Valeria. Podľa nej je však Justin pekný muž. „Mal by sa prestať zaujímať o to, kto z nás je viac umelý. Myslím si, že je to krásny muž, až na tie príliš nafúknuté pery,“ dodala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona