Živé vysielanie zo ZOO Bojnice

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 07:28 • 2 min
Živé vysielanie zo ZOO Bojnice

Živé vysielanie zo ZOO Bojnice - Zaujímavosti Sledovať aktuálne dianie v najstaršej zoologickej záhrade na Slovensku, získať prehľad o jej návštevnosti, ponúknuť atraktívny pohľad na bojnický zámok ako aj z vyhliadky v areáli. Toto všetko môže verejnosť v

slovakia

left justify in out

imgSledovať aktuálne dianie v najstaršej zoologickej záhrade na Slovensku, získať prehľad o jej návštevnosti, ponúknuť atraktívny pohľad na bojnický zámok ako aj z vyhliadky v areáli. Toto všetko môže verejnosť vidieť na internetovej stránke rezortnej organizácie Ministerstva životného prostredia – ZOO Bojnice. V súčasnosti je v testovacej prevádzke osem webových kamier. Ostrú prevádzku rozšírenú o ďalšie kamery plánuje zoologická záhrada spustiť začiatkom budúceho roka.

 

Kamery sú rozmiestnené najmä v spodnej časti areálu zoologickej záhrady – východ zo zoo, ostrov lemurov, expozícia kosmáčov trpasličích, vonkajší výbeh slonov afrických, vyhliadka na bojnický zámok a tri kamery zachytávajúce každodenný život orangutanov bornejských: dve kamery snímajú vnútorný priestor a jedna sníma vonkajší výbeh.

 

Sieť kamier plánuje ZOO Bojnice v jeseni rozšíriť o ďalšie expozície, napr. výbeh surikát, či detskú zoo. Počíta sa aj so sprístupnením pohľadu na hniezdiace vtáky.

 

Kamerový systém v areáli ZOO Bojnice a jej webovej stránky boli financované z projektu Program cezhraničnej spolupráce ČR – SR, s názvom Informačný systém ZOO Hodonín – ZOO Bojnice.

 

Testovaciu prevádzku kamier je možné nájsť našej internetovej stránke ZOO Bojnice: https://www.zoobojnice.sk/, v spodnej časti.  

Zdroj: MŹP SR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies