Žitňanská: Smer a sudcovia nepochopili, ako Harabin škodí ich imidžu

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 08:09 • 2 min
Žitňanská: Smer a sudcovia nepochopili, ako Harabin škodí ich imidžu

BRATISLAVA – Zdá sa, že premiér Robert Fico a aj sudcovia ešte úplne nepochopili, že osoba Štefana Harabina škodí imidžu strany SMER-SD, aj imidžu slovenskej justície – reagovala bývalá ministerka spravodlivosti a poslankyňa (Most-Híd) Lucia Žitňanská na výsledok voľby nového predsedu najvyššieho súd.

slovakia

left justify in out

Súdna rada v Sobranciach nezvolila ani jedného z kandidátov, medzi ktorými bol súčasný predseda NS SR Štefan Harabin, predsedníčka občianskoprávneho kolégia NS SR Jana Bajánková a predsedníčka senátu správneho kolégia NS SR Zuzana Ďurišová. „Nezvolenie žiadneho kandidáta na predsedu najvyššieho súdu však dnes považujem za druhú šancu pre tých, ktorí môžu nominovať do ďalšej voľby dobrých kandidátov,“ reagovala exministerka spravodlivosti Žitňanská.

Prvotná reakcia na výsledok volieb zo strany ministerstva spravodlivosti, ktoré nominovalo jednu z kandidátok Bajánkovú, je veľmi stručná. „Ministerstvo spravodlivosti SR berie výsledok voľby na vedomie," uviedla hovorkyňa MS SR Alexandra Donevová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies