Žirafa zabila počas nakrúcania filmára

NETKY.SK • 6 Máj 2018, 13:54 • 2 min
Žirafa zabila počas nakrúcania filmára

JOHANNESBURG - Žirafa zabila v Juhoafrickej republike filmára, ktorý ju v zariadení pre divú zver nakrúcal do celovečerného filmu.

slovakia

left justify in out

Carlos Carvalho v stredu filmoval blízke zábery zvieraťa menom Gerald v zariadení Glen Afric Country Lodge v Broederstroome. Žirafa doňho narazila hlavou a odhodila ho takmer päť metrov do vzduchu.

 

Filmár utrpel vážne zranenia hlavy, s ktorými ho letecky previezli do Milparskej nemocnice v Johannesburgu. V stredu v noci svojim poraneniam podľahol. O jeho úmrtí informovala prostredníctvom stanoviska na sociálnej sieti Facebook filmová agentúra CallaCrew.

Carlos Carvalho bol oceňovaný juhoafrický filmár. V roku 2003 na filmovom festivale v Cannes vyhral Strieborného leva za spot pre neziskovú organizáciu Childline. V roku 2014 mu zase udelili Cenu Africkej filmovej akadémie za prácu s kamerou na snímke Forgotten Kingdom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona