Zinnbauer na lavičke HSV do roku 2016

NETKY.SK • 27 Október 2014, 16:03 • 2 min
Zinnbauer na lavičke HSV do roku 2016

HAMBURG - Josef Zinnbauer bude trénerom nemeckého futbalového klubu Hamburger SV aj v nastávajúcej sezóne. Vedenie HSV informovalo, že doterajší kormidelník podpísal zmluvu do roku 2016.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný Josef "Joe" Zinnbauer (nar. 1. mája 1970) nahradil v polovici septembra na poste šéfa realizačného tímu odvolaného Mirka Slomku, predtým viedol rezervné mužstvo Hamburgu. Rodák zo Schwandorfu najbližšie so zverencami absolvuje v stredu náročný duel proti Bayernu Mníchov v rámci 2. kola Nemeckého pohára. Zinnbauer sa už predstavil v pozícii kouča HSV proti tomuto špičkovému bavorskému tímu: vo 4. kole I. bundesligy sa vzájomné meranie síl s Bayernom skončilo nerozhodne 0:0. 

 

Po víkendovej prehre s Herthou Berlín (0:3) patrí Hamburgeru SV v najvyššej nemeckej súťaži po deviatich odohraných kolách až 16. miesto so šiestimi bodmi (bilancia: 1 - 3 - 5, skóre 3:12, pozn.), menej získali už iba SC Freiburg (5 b.) a na poslednej 18. priečke figurujúci tím Werder Brémy (4 b.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona