Zinedine Zidane počas tréningu porazil Ronalda v súboji priamych kopov

NETKY.SK • 21 Január 2016, 15:42 • 2 min
Zinedine Zidane počas tréningu porazil Ronalda v súboji priamych kopov

MADRID – Počas tréningu Realu Madrid malo dôjsť k veľmi zaujímavému momentu, ktorý sa však bohužiaľ nepodarilo zachytiť na video. Tréner Zidane totiž údajne vyzval Cristiana Ronalda na súboj v zahrávaní priamych kopov. Informáciu priniesla španielska webstránka SportYou.

slovakia

left justify in out

O Cristianovi Ronaldovi je pomerne známe, že nie je veľmi úspešný pri zahrávaní priamych kopov. Potvrdil to aj údajný súboj, na ktorý ho vyzval tréner Zinedine Zidane.
 

Podľa správ si Ronaldo precvičoval kopaciu techniku, keď k nemu prišiel Zidane a vtipne poznamenal: "Pozeraj sa a uč sa, ako sa zahráva priamy kop." Celá situácia vyústila do priateľského súboja, v ktorom každý skúsil šťastie desaťkrát.

 

Zidane ukázal, že ani po rokoch nestratil svoju vynikajúcu techniku, keď premenil takmer všetky svoje pokusy. Naopak, Cristiano Ronaldo sa trafil iba dvakrát. Portugalčan však nezačal trucovať, ako sme u neho zvyknutí, ale namiesto toho bol súbojom nadšený.

 

Veľká škoda, že nie je k dispozícii žiadne video, ktoré by sa určite stalo hitom na sociálnych sieťach. V každom prípade to svedčí o vynikajúcej atmosfére v klube po odchode Beníteza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies