Zinedine Zidane odmietol špekulácie o nahradení Beníteza pri kormidle Realu Madrid

NETKY.SK • 23 November 2015, 14:00 • 2 min
Zinedine Zidane odmietol špekulácie o nahradení Beníteza pri kormidle Realu Madrid

MADRID – Tréner Realu Madrid Castilla Zinedine Zidane sa po včerajšom zápase proti Barakaldu vyjadril, že nenahradí Rafu Beníteza pri kormidle A-tímu.

slovakia

left justify in out

Francúzska legenda je v súčasnej dobe trénerom Realu Madrid B, avšak hovorí sa o ňom ako o budúcom trénerovi Bieleho baletu.

Pred sobotňajším 230. El Clásicom sa v španielskej tlači objavili špekulácie, že v prípade prehry Realu Madrid bude tréner Benítez okamžite uvoľnený z funkcie trénera a nahradí ho Zidane. Po zápase sa dokonca nechal uniesť aj legendárny brazílsky futbalista Rivaldo, ktorý na svojom Instagrame napísal, že Zizou sa stal novým trénerom Realu.

Zdá sa, že celá eufória okolo trénera Realu Madrid bola vytvorená bulvárnymi španielskymi plátkami a keby aj Beníteza vyhodili, tak angažovanie Zidana v tejto fáze asi nebude tým najlepším riešením. Štyridsaťtriročný Francúz nemá ešte dostatok trénerských skúseností, aby bol pripravený na takú náročnú pozíciu a sám sa vyjadril v tom zmysle, že sa nikam neponáhľa.

"Som trénerom Realu Madrid Castilla a Benítez zase trénerom Realu Madrid. Veci sú v poriadku tak, ako sú. Minulý rok mi ešte niečo chýbalo a stále mi niečo chýbaaj dnes. Mám čas, nikam sa neponáhľam," povedal Zidane.

Zaujímavé však je, že Zidane ochotne odpovedal na túto otázku namiesto toho, aby ju zamietol a vyjadril tak podporu Benítezovi, s ktorým spolupracuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies