Zimný štadión bude mať kolaudačné rozhodnutie na Slovakia Cup

NETKY.SK • 7 Február 2011, 12:43 • 2 min
Zimný štadión bude mať kolaudačné rozhodnutie na Slovakia Cup

Zimný štadión bude mať kolaudačné rozhodnutie na Slovakia Cup

slovakia

left justify in out

img

Na rozostavanom bratislavskom zimnom štadióne sa počas nadchádzajúceho víkendu bude konať medzinárodný hokejový turnaj Slovakia Cup. Malo by ísť o generálnu skúšku štadióna pred blížiacimi sa Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji 2011, ktoré sa uskutočnia v hlavnom meste a Košiciach.
Štadión však zatiaľ nie dokončený. Podľa staviteľa by mal byť pripravený koncom februára. Krajský stavebný úrad preto musí dať dočasné kolaudačné rozhodnutie, aby sa mohol odohrať Slovakia Cup. Podmienkou naň je súhlasné stanovisko Inšpektorátu bezpečnosti práce.
Ako na dnešnom brífingu pred staveniskom zimného štadióna uviedol hlavný inšpektor práce v Bratislave Dalibor Hlivák, "po prehliadke priestorov inšpektorát môže dať súhlasné záväzné stanovisko na vydanie dočasného kolaudačného rozhodnutia. Sprístupnená časť zimného štadióna bude pre divákov bezpečná. Kapacita sa však zníži na 2000 divákov. Otvorená je ešte otázka vyhradených technických zariadení, ale je predpoklad, že stavebník ešte v priebehu jedného - dvoch dní potrebné práce ukončí. Dočasné kolaudačné rozhodnutie bude platiť do 15. februára a výlučne len na turnaj Slovakia Cup."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona