Zimný spot o Slovensku mieri do Poľska, Maďarska a Ruska

NETKY.SK • 18 December 2013, 14:03 • 2 min
Zimný spot o Slovensku mieri do Poľska, Maďarska a Ruska

BRATISLAVA - Propagačné video sa vysiela od 16. decembra a jeho nasadenie potrvá do začiatku budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Propagácia Slovenska prostredníctvom služby YouTube tentoraz mieri do Poľska, Maďarska a Ruska. Informovala o tom Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR), ktorá sa novým zimným spotom snaží osloviť klientov zo spomínaných krajín. Video má podľa agentúry predstaviť Slovensko ako krajinu, kde návštevníci zažijú "nezabudnuteľnú zimnú dovolenku", keďže okrem lyžiarskych stredísk môžu využiť aj akvaparky a adrenalínové aktivity.

Propagačné video sa vysiela od 16. decembra a jeho nasadenie potrvá do začiatku budúceho roka. "Reklamnú kampaň sme spustili v krajinách, ktoré sú pre slovenský cestovný ruch v zimnej sezóne kľúčové. Očakávame, že na všetkých troch trhoch si naše video pozrie približne 70 mil. používateľov. Spoty sú narozprávané v jazykových mutáciách jednotlivých krajín," konštatovala generálna riaditeľka SACR Marta Kučerová. Ako ďalej dodala, kampaň na službe YouTube je súčasťou zimnej reklamnej kampane v spomínaných troch krajinách. V rámci nej SACR komunikuje aj v kinách a v Poľsku sa spoty vysielajú napríklad vo varšavskom metre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona