Zimné čapice v ktorých zažiarite

NETKY.SK • 2 Február 2015, 11:00 • 2 min
Zimné čapice v ktorých zažiarite

BRATISLAVA - Zima ešte ani zďaleka nekončí a dokazuje nám to aj neustále pribúdajúci sneh za oknami. Veľa z nás sa už teší na jar a nevie sa dočkať tepla a slnka. Ale to teplo si môžme zabezpečiť aj samy.

slovakia

left justify in out

Vedeli ste, že najviac tepla strácame nechránenou hlavou? Dosť bolo zimy, zaobstarajte si super zimnú čapicu.

 

Kvalitná pletená čapica nepatrí iba na svah ale aj do mesta. Striedanie tepla a zimy je jednou z príčin častých ochorení. Preto je potrebné držať hlavu v teple a neveriť tomu, že v aj zimnej čapici nemôžete vyzerať dobre. A nielen vy ale aj vaše deti.

obrazok

Možno ste ako dieťa nenávideli čapice. Áno moc toho na výber nebolo ale teraz žijeme v inej dobe a preto môžete svojej ratolesti zaobstarať čapicu v ktorej bude nielen teplo ale ani nebude vyzerať ako "škriatok". Chlapci majú radi čapice so šiltom a pre dievčatá nájdete veľké množstvo kombinácií vzorov a farieb.

 

Ale na seba tiež nezabúdajte. Vyskúšajte elegantné čapice z hrejivej pletenej vlny, na ktorých sa môžete aj módne vyblázniť. Čapice nosí aj mnoho známych hviezd a vy nie ste o nič menej ako ony.

obrazok

Okrem rôznych farieb môžte vyskúšať aj aplikácie v podobe cvočkov, brošní a kovových aplikácií. Zimné čapice s avýborne kombinujú aj s ostatnými zimnými doplnkami preto na to myslite pri výbere šálu a rukavíc.

obrazok

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies