Zima pomaly končí: V stredu príde výraznejšie oteplenie

NETKY.SK • 13 Február 2017, 11:25 • 2 min
Zima pomaly končí: V stredu príde výraznejšie oteplenie

BRATISLAVA – Dnes ráno bolo síce mrazivé počasie, ale svietilo slnko. Na naše územie sa presúva tlaková níž, ktorá prinesie oteplenie. V stredu by sa malo výrazne otepliť a teplota na niektorých miestach vystúpi až na 12 stupňov.

slovakia

left justify in out

Predpoveď počasia na utorok:

Jasno až polojasno, vo východnej polovici územia polojasno až oblačno. V nižších polohách ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota -4 až -9, v severnej polovici územia väčšinou -9 až -14 st. Najvyššia denná teplota 4 až 9 st. Slabý premenlivý, popoludní na východe postupne severný vietor do 5 m/s (20 km/h).

 

Streda:

Jasno až polojasno, ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota -1 až -6, v dolinách a kotlinách miestami okolo -8 st. Najvyššia denná teplota 7 až 12, na severovýchode a pri nízkej oblačnosti 2 až 7 st. Prevažne severný vietor 3 až 7 m/s (10 až 25 km/h), na strednom Slovensku väčšinou slabý vietor.

 

Štvrtok:

Jasno až polojasno, v nižších polohách ojedinele nízka oblačnosť  alebo hmla. Najnižšia nočná teplota -1 až -6, v dolinách a kotlinách miestami -6 až -10 st. Najvyššia denná teplota 7 až 12, pri hmle alebo nízkej oblačnosti 2 až 7 st.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies