Žilinu posilní austrálsky stopér

NETKY.SK • 25 Júl 2018, 10:28 • 2 min
Žilinu posilní austrálsky stopér

Žilina - Austrálsky futbalista Aleksandar Susnjar sa stal novou posilou fortunaligového klubu MŠK Žilina. Stopér so srbskými koreňmi prišiel k "šošonom" na polročné hosťovanie s opciou z českej Mladej Boleslavi.

slovakia

left justify in out

"Ešte predtým než som sem prišiel, som si pozeral históriu Žiliny, ktorá je naozaj bohatá. Patrí medzi najúspešnejšie kluby v lige a hoci má aktuálne mladý tím, chalani tvrdo pracujú na každom tréningu, čo sa mi páči. Verím, že budem pre tím posilou. Hosťovanie v Žiline je pre mňa určite krokom vpred, pretože môžem pôsobiť v klube s vysokými ambíciami," citoval klubový web 22-ročného Susnjara.

 

"Po odchode Dávida Hancka do Fiorentiny sme hľadali hráča na stopérsku pozíciu, ľavonohého obrancu s konštruktívnou rozohrávkou, ktorý má už isté skúsenosti. Aleksandar nimi disponuje, keďže má za sebou pôsobenia v českej lige a je fyzicky dobre stavaný. Bol aj v širšom výbere reprezentácie Austrálie pred majstrovstvami sveta v Rusku. Verím, že sme v ňom našli spoľahlivého stopéra, ktorý skvalitní našu obrannú hru," vyhlásil športový manažér MŠK Žilina Karol Belaník.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies