Žilinský policajti odhalili troch mladých zlodejov katalyzátorov

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 13:08 • 2 min
Žilinský policajti odhalili troch mladých zlodejov katalyzátorov

ŽILINA - Policajtom z Dolného Kubína a Rajca sa podarilo odhaliť trojicu mladíkov, ktorí od októbra 2013 do januára tohto roka kradli katalyzátory zo zaparkovaných áut.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.
      

Obvineniu z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva v 12 skutkoch podľa neho čelia 18-ročný Martin a 21-ročný Marek (obaja z Oravy). "Obvinení muži počas štyroch mesiacov v okrese Dolný Kubín odcudzili zo zaparkovaných motorových vozidiel 13 katalyzátorov. Uvedeným konaním vznikla predbežná škoda 5730 eur," uviedol Moravčík.
      

Doplnil, že 21-ročného Mareka obvinil príslušník Obvodného oddelenia PZ Rajec aj z ďalšieho prečinu krádeže v spolupáchateľstve s 18-ročným Daliborom. "Obvinení muži začiatkom marca tohto roka v Rajci v okrese Žilina odcudzili zo zaparkovaných vozidiel dva katalyzátory v predbežnej hodnote 850 eur. Všetkým obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až dva roky," uzatvoril Moravčík.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies