Žilinský ľadový hokej má nového generálneho partnera

NETKY.SK • 22 August 2016, 15:54 • 2 min
Žilinský ľadový hokej má nového generálneho partnera

ŽILINA - Akciová spoločnosť TIPSPORT SK je od dnešného dňa novým generálnym partnerom žilinského ľadového hokeja. Zmluvu o reklamnej spolupráci podpísali dnes na pôde žilinskej radnice primátor mesta Žilina Igor Choma a riaditeľ spoločnosti Jaroslav Taraba.

slovakia

left justify in out

"Tipsportu ako žilinskej firme záleží na podpore miestneho hokeja, ktorý je jedným z nositeľov športového vyžitia i aktívneho životného štýlu pre Žilinčanov," uviedol Taraba.

 

Partnerstvo potrvá do 30. apríla 2020, pričom zimný štadión ponesie nový názov TIPSPORT aréna. Naďalej podporovať klub má v úmysle aj predchádzajúci generálny partner DOXX Bet Ltd.

 

Rastúci záujem potenciálnych partnerov je podľa Chomu dôkazom výborných výsledkov klubu MsHK Žilina. "Novinkou je aj to, že rôzne spoločnosti chcú byť prostredníctvom žilinského hokeja zviditeľnené, čo nasvedčuje tomu, že náš hokej má čoraz väčšiu sledovanosť. Náš hokejový klub je ako jediný na Slovensku členom Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory, teda dokazujeme, že sme stabilným a dôveryhodným partnerom," skonštatoval.

 

MsHK Žilina tiež uviedol do prevádzky novú mobilnú aplikáciu, ktorej cieľom je informovať fanúšikov o blížiacich sa zápasoch, výsledkoch a poskytovať aktuálne správy a novinky z hokeja. Klub sa snaží prezentovať aj morálne a ľudsky. Žilinskí vlci sa preto zapojili do celoslovenskej kampane v boji proti rakovine a niektoré zápasy v priebehu sezóny odohrajú v ružových dresoch.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona