Žilinský incident už rieši DK SZĽH

NETKY.SK • 28 Október 2013, 16:05 • 2 min
Žilinský incident už rieši DK SZĽH

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (DK SZĽH) začala na základe informácie RTVS a správy agentúry SITA disciplinárne konanie voči extraligovému hokejovému klubu MsHK Žilina za incidenty na tribúnach po nedeľňajšom stretnutí so Zvolenom.

slovakia

left justify in out

"DK SZĽH do doby vyriešenia prípadu ukladá klubu MsHK Žilina a.s. realizovať pri organizovaní domácich majstrovských stretnutí také opatrenia, ktoré zabránia podobným nešportovým prejavom. Súčasne DK SZĽH zaviazala jednotlivé strany povinnosťou predložiť relevantné podklady na nasledujúce zasadnutie disciplinárnej komisie SZĽH," uviedol na webe SZĽH Pavol Remžík.

Nedeľňajší duel 16. kola Tipsport extraligy medzi Žilinou a Zvolenom mal nepríjemnú dohru, na tribúnach sa pobili fanúšikovia oboch táborov. Vedenie domáceho klubu sa hneď po stretnutí formou správy na klubovom webe dištancovalo od nešportového správania priaznivcov.

DK SZĽH zároveň v pondelok za nešportové správanie zastavila činnosť hráčovi extraligového dorastu Slovana Bratislava Filipovi Takáčovi na šesť majstrovských stretnutí nepodmienečne do 16. novembra. Brankár druholigových seniorov HK Levice Jakub Burda nemôže na základe rozhodnutia DK SZĽH nastúpiť na dve majstrovské stretnutia do 2. novembra za nešportové správanie v zápase 3. kola tretej najvyššej súťaže v Nových Zámkoch. V rovnakej súťaži nemôže nastúpiť jeden mesiac do 20. novembra 2013 za nešportové správanie hráč Slovana Gelnica Radovan Znak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona