Žilinskí policajti mali rušno, deväť opitých šoférov spôsobilo nehody

NETKY.SK • 26 Október 2015, 15:25 • 2 min
Žilinskí policajti mali rušno, deväť opitých šoférov spôsobilo nehody

BRATISLAVA/ŽILINA - Tridsaťštyri vodičov pod vplyvom alkoholu chytili policajti minulý týždeň v Žilinskom kraji. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 17 malo viac ako jedno promile, jeden vodič dychovú skúšku odmietol a deväť šoférov posilnených alkoholom spôsobilo nehodu.

slovakia

left justify in out

Menej ako jedno promile malo sedem vodičov. Okrem nich nafúkalo 14 cyklistov. Opitý 63-ročný vodič Felicie havaroval v sobotu večer v katastri obce Súľov v okrese Bytča. Šofér nezvládol zákrutu, zišiel z cesty a vbehol do kríkov. Namerali mu 2,52 promile. V noci z piatka na sobotu zase havaroval v Rajci vodič Audi A4. V zákrute neprispôsobil rýchlosť, prešiel do protismeru, vybehol z cesty a narazil do budovy. Mal skoro 1,9 promile. Pri nehode sa ľahko zranil, dvaja spolujazdci vyviazli s jednorazovým ošetrením.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona