Žilinčania v Rijeke, Hučka nahradil Ali Ceesay

NETKY.SK • 1 August 2013, 06:37 • 2 min
Žilinčania v Rijeke, Hučka nahradil Ali Ceesay

RIJEKA 31. júla (SITA) - Po hodinovom lete z Piešťan pristála výprava futbalistov MŠK Žilina v stredu na chorvátskom ostrove Krk, kde na ňu v neďalekej Rijeke čaká vo štvrtok o 19.00 h prvý zápas 3. predkola Európskej ligy UEFA 2013/2014 proti miestnemu HNK.

slovakia

left justify in out

"Už na letisku muselo celé mužstvo zapózovať lovcom fotografií. Žilina tu má dobré meno, všetci hneď hovorili o účinkovaní v skupinovej fáze Ligy majstrov a vyradení Hajduku Split pred štyrmi rokmi," uviedol na klubovom webe PR manažér MŠK Žilina Roman Grešo. 

Zverenci trénera Adriána Guľu sú momentálne v dobrej forme, minulý štvrtok zvládli náročnú odvetu 2. predkola proti futbalistom Olimpije Ľubľana (2:0, prvý zápas vonku 1:3, pozn.) a v nedeľu si v rámci 3. kola Corgoň ligy poradili doma so Zlatomoravčanmi 3:1. "V Rijeke chceme uhrať taký výsledok, aby sme mali o čo hrať aj v odvete. Ale my túžime hrať vždy na víťazstvo," povedal na úvod tlačovej konferencie v dejisku stretnutia prvý muž žilinskej lavičky Guľa. Ten bude musieť vyriešiť jeden problém, pretože do Rijeky necestoval obranca Tomáš Hučko. V noci dostal vysoké teploty, namiesto neho sa do 20-člennej nominácie dostal Ali Ceesay. Je v nej aj chorvátsky útočník Matej Jelič, letný prírastok do žilinského tímu. "Ukázal kvalitu v ligových stretnutiach, čo je pre nás pozitívne," doplnil Guľa. 

Rijeka v tejto sezóne najvyššej chorvátskej súťaže ešte neprehrala, na konte má zatiaľ jedno víťazstvo a dve remízy. Neprehrala ani Žilina, ktorá je v tabuľke Corgoň ligy na druhom mieste o skóre za Ružomberkom. 

Hlavným arbitrom štvrtkového duelu bude Nemec Marco Fritz, na čiarach mu budú pomáhať Guido Kleve a Dominik Schaal, štvrtým rozhodcom bude Daniel Siebert. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies