Žilinčania sú už dohodnutí s brankárom Tomekom

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 15:22 • 2 min
Žilinčania sú už dohodnutí s brankárom Tomekom

ŽILINA - Hokejisti Žiliny len pred niekoľkými dňami skončili účinkovanie v Slovnaft play-off Tipsport ligy a už pracuje na novej sezóne.

slovakia

left justify in out

Vedenie "vlkov" už diskutuje so súčasnými hráčmi o možnostiach spolupráce v ďalšom ročníku.


"Tento týždeň sme začali rokovania s nosnou kostrou hráčov. Všetko sa odvíja od brankára, s Tomekom sme už ústne dohodnutí. Aj 'Rudy' prejavil vôľu tu ostať a musíme len doladiť detaily na papier. Sme radi, že náš základný kameň úspechu u nás zostáva. Prebehli aj ústne jednania s Handlovským, Stupkom, Konečným, Brejčákom a Ťavodom. Veríme, že potom doplníme káder vhodnými typmi do obrany a útoku. Teraz môžem len prezradiť, že jediný hráč s podpísanou zmluvou na novú sezónu je mladý brankár Maroš Mikoláš," informoval na oficiálnom klubovom webe Imre Valášek, športový manažér MsHK DOXXbet Žilina. "Množstvo hráčov vie, že v našom klube sa drží slovo a peniaze dostávajú včas. V tomto smere máme dobrú povesť, čo sa nám podarilo. Niektorí vytypovaní hokejisti ešte hrajú zápasy play-off, po skončení chceme s nimi rokovať. Určite pred novou sezónou chceme priviesť aj zámorských hokejistov. Mali by to byť obrancovia z Kanady," dodal.


Na novú sezónu sa Žilinčania budú pripravovať v domácich podmienkach. "V príprave sa chceme konfrontovať s českými extraligistami a riešime, že by sme v Žiline cez leto zorganizovali turnaj a stala by sa z toho tradícia," prezradil Valášek. Hokejisti Žiliny síce vo štvrťfinále play-off prehrali s Nitrou všetky štyri stretnutia, ale pod Dubňom nie sú nespokojní. "Kto nevidel sériu, tak si možno povie, že to bolo všetko jasné. My sme na chalanov patrične hrdí, bojovali každý jeden zápas. V rozhodujúcich fázach sa ukázali skúsenosti na strane súpera. Celkovo však môžeme hovoriť o úspešnej sezóne, pretože sa nám podarilo zabudovať do tímu mladých chalanov z juniorky a predsezónny cieľ sme splnili," dodal športový manažér klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies