Žilinčania si v Haife zvykajú na teplo, postup zreálni strelený gól

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 07:17 • 2 min
 Žilinčania si v Haife zvykajú na teplo, postup zreálni strelený gól

Žilinčania si v Haife zvykajú na teplo, postup zreálni strelený gól - Hokej Futbalisti úradujúceho slovenského šampióna MŠK Žilina sú od nedele v Haife, kde ich v utorok 24. júla od 18.

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti úradujúceho slovenského šampióna MŠK Žilina sú od nedele v Haife, kde ich v utorok 24. júla od 18.30 SELČ čaká zápas s Hapoelom Kirjat Šmona, cez ktorý chcú po nádejnej domácej výhre 1:0 postúpiť do 3. predkola Ligy majstrov.
      V tábore "žlto-zelených" vládne dobrá nálada. V pondelok o 19.30 miestneho času si slovenský majster vyskúšal na tréningu hraciu plochu na štadióne Kiryat Eliezer v Haife. V Izraeli vládne horúce počasie, zverenci holandského trénera Fransa Adelaara absolvovali dopoludnia taktickú prípravu a popoludní si hráči v rámci prechádzky našli čas aj na krátku návštevu Bahajských záhrad.
      Hráči aj tréneri sa však už plne koncentrujú na dôležitý utorňajší zápas druhého predkola LM. "Určite to bude ťažké stretnutie, máme však výhodu jednogólového náskoku a neinkasovali sme gól. Treba sa však dobré pripraviť, koncentrovať na stretnutie, ktoré má pre nás veľký význam," citovala internetová stránka MŠK slová brankára Martina Dúbravku. Stredopoliar Viktor Pečovský: "Prvý zápas ukázal možnosti oboch tímov. Musíme sa vyrovnať aj s teplom, ktoré tu vládne. Bude dôležité, aby sme hrali aktívne, vytvorili si šance a dali gól. To by nám určite veľmi pomohlo."
      Žilina si prípadným postupom cez izraelského šampióna zabezpečí istotu minimálne dvoch ďalších stretov s európskymi klubmi, pretože v prípade prehry v 3. predkole by si zahrala play off o postup do skupinovej fázy Európskej ligy UEFA. Rovnaký cieľ však má aj Kirjat Šmona. Vedenie klubu pre svojich fanúšikov pripravilo minimálne päť autobusov, ktoré ich zdarma prepravia do 100 km vzdialenej Haify.
      Hlavným rozhodcom odvetného súboja bude Ukrajinec Serhij Bojko, ktorému budú na čiarach pomáhať krajania Oleksandr Kornijko a Volodymyr Volodin.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona