Žilinčania musia koncentráciu presunúť na ligu

NETKY.SK • 14 Október 2015, 10:36 • 2 min
Žilinčania musia koncentráciu presunúť na ligu

ŽILINA - Súčasťou slovenskej reprezentácie do 21 rokov v úspešnom októbrovom asociačnom termíne bolo až sedem futbalistov úradujúceho fortunaligového vicemajstra MŠK Žilina.

slovakia

left justify in out

Milan Škriniar, Denis Vavro, Róbert Mazáň, Miroslav Káčer, Lukáš Čmelík, László Bénes a Jaroslav Mihalík však nemôžu zaspať na vavrínoch a musia presunúť svoju koncentráciu na klubové povinnosti, keďže Žilinčania už v piatok od 18.00 h nastúpia v Zlatých Moravciach na stretnutie 13. kola najvyššej slovenskej súťaže 2015/2016.

"Nebude jednoduché prepnúť sústredenie z tejto eufórie, ale musíme sa pripraviť veľmi rýchlo, pretože najbližší ligový zápas máme už v piatok. Uvedomujeme si, že nám nezostáva nič iné, než odčiniť zakopnutie s Podbrezovou. S chalanmi sme sa vrátili pozitívne naladení, dosiahli sme v 'dvadsaťjednotke' dobré výsledky a prišli sme na iné myšlienky. Dúfam, že sme si pohodu priniesli tiež do klubu, a aj Žilina sa vráti na víťaznú vlnu," citoval prvého menovaného stredného obrancu "šošonov" Milana Škriniara oficiálny fortunaligový portál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies