Žilinčan poškodil zaparkované auto

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 11:27 • 2 min
Žilinčan poškodil zaparkované auto

PRIEVIDZA - Z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinil ešte 17. apríla poverený policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) z Prievidze 44-ročného Mariána zo Žiliny. Obvinený 16. apríla vo večerných hodinách na Svätoplukovej ulici v Prievidzi poškodil zaparkovaný Peugeot 206. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

"Obvinený rozbil okno na dverách vodiča, čelné sklo, poškodil lak na dverách a kapote. Do dverí a na kapotu vryl hanlivý nápis. Taktiež preliačil predný blatník. Svojím konaním spôsobil 44-ročnej majiteľke vozidla škodu 800 eur," uviedla Antalová. Ako doplnila, obvinený bol už v minulosti trestaný. "Poverený policajt spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie a na základe príkazu sudcu Okresného súdu v Prievidzi bol v nedeľu 20. apríla eskortovaný do väzby. Mariánovi za tento skutok v prípade preukázania viny hrozí ročné väzenie," uzavrela. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies