Žilinčan Piaček trénuje naplno s mužstvom

NETKY.SK • 16 Október 2015, 15:11 • 2 min
Žilinčan Piaček trénuje naplno s mužstvom

ŽILINA - Skúsený stredný obranca Jozef Piaček sa zatiaľ naposledy vo futbalovom A-tíme MŠK Žilina objavil 20. mája 2015, za "béčko" sa predstavil 1. augusta.

slovakia

left justify in out

"Mal som problémy s kolenom. Už počas tréningov došlo k miernemu poškodeniu chrupavky a podstúpil som artroskopiu kolena. Po chirurgickom zákroku sa to mierne naťahovalo, žiadalo nasadiť ešte iný druh liečby, ktorý mi už pomáha a môj zdravotný stav sa za ostatné obdobie výrazne zlepšil," vysvetlil pre oficiálny fortunaligový portál 32-ročný (nar. 20. júna 1983) rodák zo Zlatých Moraviec. Ten mal vlastný, individuálny program prípravy. "Už približne tretí týždeň zaberám naplno a bez obmedzení s mužstvom. Cítim sa fyzicky aj silovo dobre nachystaný," pokračoval na fortunaliga.sk 193 centimetrov vysoký stopér.

 

Jozef Piaček v súčasnosti nevie odhadnúť, kedy sa vráti na trávniky najvyššej slovenskej súťaže: "Ešte som neodohral ani stretnutie za B-tím, takže si nemyslím, že by som ihneď dostal možnosť vo Fortuna lige. Po takej dlhej rekonvalescencii sa osobne domnievam, že ma bude chcieť tréner Adrián Guľa najprv vidieť v zápasovom dianí, buď za ´béčko´, alebo v nejakom prípravnom dueli. Až potom dostanem šancu ukázať sa v I. lige."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies