Žilinčan Hučko po zdravotných problémoch už trénuje

NETKY.SK • 21 Január 2014, 11:18 • 2 min
Žilinčan Hučko po zdravotných problémoch už trénuje

ŽILINA - Ľavý obranca klubu najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MŠK Žilina Tomáš Hučko po zdravotných problémoch už naplno trénuje.

slovakia

left justify in out

"Všetko sa zdá byť v poriadku. Minulý pondelok som bol na vyšetrení v Bratislave, ktoré dopadlo dobre," povedal 28-ročný bývalý hráč Banskej Bystrice pre portál corgonliga.sk.

Hučko sa naposledy predstavil v súťažnom stretnutí koncom septembra, keď v 12. kole Corgoň ligy nastúpil doma proti Ružomberku (2:3). "Ešte v lete som zrejme prechodil chorobu. Do Rijeky som cestoval na zápas Európskej ligy (začiatok augusta, pozn.) po vysokých horúčkach a zrejme som išiel hrať nedoliečený. Celé sa mi to vrátilo a po dvoch mesiacoch prejavilo nepríjemným spôsobom, prešlo mi to na srdce," pokračoval rodák zo Šale. 

Ľavonohý futbalista sa v súčasnosti už môže naplno venovať zimnej príprave pred jarnou časťou Corgoň ligy. "Môj návrat bude určite o niečo ťažší, ale keďže som sa udržiaval v kondícii, svalstvo mi až tak neochablo. Prvý týždeň tréningu mám za sebou a cítim sa celkom dobre. Verím, že na blížiacom sa sústredení v Senci si už zahrám aj prípravný zápas," zakončil Hučko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies