Žilina získala českého stopéra Kašu

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 15:50 • 2 min
Žilina získala českého stopéra Kašu

ŽILINA - Káder piateho tímu najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2015/2016 MŠK Žilina doplnil český obranca Filip Kaša. Dvadsaťdvaročný rodák z Ostravy (nar. 1. januára 1994) podpísal pod Dubňom zmluvu do 31. decembra 2019.

slovakia

left justify in out

Mladý stopér doteraz hral iba v Baníku Ostrava, v najvyššej českej súťaži absolvoval 50 duelov a strelil v nich tri góly. V ostatnej sezóne vynechal len dve stretnutia Ostravy.

 

"S trénerom som bol v kontakte už dlhšie, Baník ma najskôr nechcel pustiť. Teraz som dostal zelenú. Som rád, je to pre mňa nová výzva. Budem robiť všetko preto, aby sme víťazili. Beriem to ako posun v mojej futbalovej kariére. Verím, že s trénerom Guľom, ktorý pracuje s hráčmi, to bude správny krok. Žilina hrá kombinačný futbal s častým držaním lopty, čo je môj štýl. Mužstvo bojuje vždy o najvyššie priečky, chcem sa s ňou pozrieť do pohárovej Európy. Po osobnej stránke chcem často hrať, podávať čo najlepšie výkony a futbalovo rásť," povedal vysoký obranca Kaša.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies