Žilina v Rakúsku bez niekoľkých hráčov

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 14:23 • 2 min
Žilina v Rakúsku bez niekoľkých hráčov

BAD LEONFELDEN - Futbalisti finalistu Slovnaft Cupu a 7. tímu uplynulej sezóny Corgoň ligy MŠK Žilina sa na nastávajúci súťažný ročník v súčasnosti pripravujú v Rakúsku, kde pobudnú týždeň (23. - 30. 6.). Nový tréner klubu spod Dubňa Adrián Guľa nemôže na hernom sústredení v Bad Leonfeldene rátať s trojicou zranených Romanom Gergelom, Lukášom Čmelíkom a brankárom Martinom Krnáčom.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie na klubovej internetovej stránke nebude v žilinskom mužstve pokračovať 21-ročný argentínsky útočník Damian Nuňéz, ktorý bol v tíme na skúške od 14. júna a s mužstvom sa už rozlúčil. "Portugalský ľavý obranca Ricardo Nunes sa zranil v nedeľňajšom predpoludňajšom tréningu a pravdepodobne sa k tímu pridá neskôr podľa vývoja zranenie," informuje žilinský klubový web na margo 27-ročného rodáka z juhoafrického Johannesburgu.

V rámci spomenutého herného pobytu v Rakúsku odohrajú "žlto-zelení" tri stretnutia proti mužstvám z Česka, Poľska a Rakúska. "V stredu 26. júna odohráme až dva duely - prvý predpoludním proti SK Dynamo České Budějovice a druhý večer s Legiou Varšava. V sobotu 29. júna nastúpime proti Rapidu Viedeň," skonštatoval PR manažér MŠK Žilina Roman Grešo.

Káder futbalistov MŠK Žilina na sústredenie v Rakúsku (zdroj: klubový web):

Brankári: Dúbravka, P. Le Giang, D. Holec.
Obrancovia: Mabouka, A. Kadlec, Piaček, Vavro, Leitner, Akakpo (pripojí sa 25. júna v Rakúsku), Králik, A. Cessay, Slaninka.
Stredopoliari: Pečovský, Paur, M. Mravec, Káčer, Škvarka, Bello, Pich, Zuziak, Žilák
Útočníci: Majtán, Dedič, J. Mihalík, Guba

Program zápasov futbalistov Žiliny v Rakúsku:

Streda 26. júna: SK Dynamo České Budějovice (ČR-II. liga) - MŠK Žilina (11.00 h, Vorderweissenbach) a Legia Varšava (Poľ.) - MŠK Žilina (18.30 h, Bad Zell)
Sobota 29. júna: Rapid Viedeň (Rak.) - MŠK Žilina (17.00 h, Bad Wimsbach)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies