Žilina už takmer v 2. predkole EL, potrebuje zvládnuť odvetu

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 11:50 • 2 min
Žilina už takmer v 2. predkole EL, potrebuje zvládnuť odvetu

ŽILINA - Futbalisti MŠK Žilina nastúpia vo štvrtok 11. júla do odvetného stretnutia 1. predkola Európskej ligy UEFA 2013/2014 na Štadióne pod Dubňom proti hráčom gruzínskemu klubu FC Torpedo Kutaisi s jednoznačnou ambíciou postúpiť do ďalšej fázy.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Adriána Guľu si z ihriska súpera priviezli minulý týždeň veľmi sľubný náskok, keď zvíťazili jednoznačne 3:0. Dvakrát sa presadil útočník Tomáš Majtán a jeden presný zásah pridal aj jeho kolega z ofenzívy Róbert Pich. "Góly sú výsledkom tímovej práce, mám z nich radosť, že pomohli mužstvu, ktoré má pred odvetou dobré šance. Musíme to však ešte potvrdiť v odvete," uviedol pre žilinskú webovú stránku Majtán. 

"Šošonom“ bude vo štvrtok stačiť nepustiť súpera do vyložených šancí a neohroziť tým svoje dobré vyhliadky na postup do 2. predkola kontinentálneho pohára číslo dva. "Bolo dôležité, že sme hrali dostatočne kompaktne a udreli sme z pekných a veľmi rýchlych akcií. Aj keď je to výborný výsledok, pred odvetou musíme byť pozorní," upozornil Guľa. 

Žilinčanom zrejme pomohlo, že ich zástupcovia mohli vidieť svojho prvého súťažného súpera v nadchádzajúcom ročníku v prípravných zápasoch so slovenskými mužstvami MFK Košice a ŽP Šport Podbrezová a dôkladne sa na neho pripravili. V prípade postupu čaká na šesťnásobného slovenského šampióna v 2. predkole slovinský klub Olimpija Ľubľana. 

Štvrtkový odvetný zápas na štadióne pod Dubňom sa začne o 17.30 h a povedie ho rozhodca z Bosny a Hercegoviny Elmir Pilav.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies