Žilina si na päť rokov upísala mladého Arména Bičachčjana

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 11:44 • 2 min
Žilina si na päť rokov upísala mladého Arména Bičachčjana

Žilina - Vedenie futbalového klubu MŠK Žilina sa dohodlo na spolupráci s 18-ročným arménskym stredopoliarom Vahanom Bichakhchyanom. Mladý reprezentant Arménska, ktorý si už obliekol aj reprezentačný dres výberu do 21 rokov, podpísal so šošonmi zmluvu na päť rokov.

slovakia

left justify in out

 Pod Dubeň prichádza 172-centimertov vysoký ľavák z arménskeho tímu Shirak Gyumri, s ktorým absolvoval aj predkolo Európskej ligy. Hoci sa mu podarilo skórovať do siete slovinskej Gorice, už v prvom predkole vypadol s tímom po výsledkoch 0:2 a 2:2 v odvete.

 

"Už predtým ako som prišiel do Žiliny, som vedel, že šošoni majú silný tím. Teraz sa to len potvrdzuje, videl som tréning a už sa teším na vzájomnú spoluprácu s trénermi," prezradil po podpísaní kontraktu technický hráč, ktorý tento mesiac dovŕšil dospelosť. "Páči sa mi rodinná atmosféra v klube, neviem sa dočkať zápasov. Futbalový jazyk Žiliny je známy aj v Arménsku - je rýchly, takticky prepracovaný a útočný. To mi imponuje a zároveň pri takomto štýle dokážem napredovať."

 

Vahan má naše mužstvo naštudované. "Samozrejme, je to pre mňa posun vpred. Poznám a videl som bývalých hráčov, ktorí sú v top ligách sveta. Sledoval som aj krásny duel proti Athleticu Bilbao a rovnako posledný zápas proti Kodani. Škoda, že víťazstvo neznamenalo postup, no je tu mladé mužstvo s veľkým potenciálom," dodal na záver s úsmevom mladý Armén. 

 

Bičachčjan naposledy hrával za Širak Gjumri, v drese ktorého absolvoval aj predkolo Európskej ligy UEFA 2017/2018 proti NK Gorica. "Páči sa mi rodinná atmosféra v klube, neviem sa dočkať zápasov. Futbalový jazyk Žiliny je známy aj v Arménsku - je rýchly, takticky prepracovaný a útočný. To mi imponuje a zároveň pri takomto štýle dokážem napredovať," uviedol arménsky futbalista pre klubový web "šošonov".

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona