Žilina sa zaujíma o 18-ročného ukrajinského obrancu

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 15:43 • 2 min
Žilina sa zaujíma o 18-ročného ukrajinského obrancu

BRATISLAVA - Vedenie slovenského futbalového klubu MŠK Žilina sa zaujíma o talentovaného hráča ukrajinského klubu FK Metalist Charkov Oleksandra Osmana.

slovakia

left justify in out

Klub spod Dubňa predložil návrh a chcel by angažovať ešte len 18-ročného obrancu (nar. 18. apríla 1996) do svojich radov. Informuje o tom portál iSport.ua.

Na spomenutom webe sa ďalej uvádza, že MŠK Žilina chce intenzívnejšie pracovať na ukrajinskom transferovom trhu v súvislosti s príchodmi mladých futbalistov, ktorí sú voľní alebo ich angažovať na hosťovanie. "Hráči by mohli nadobudnúť stabilnú hernú prax, adaptovať sa na západnú mentalitu a hrať európske poháre. Prvou lastovičkou by mohol byť Osman, ktorý by mal odísť z Metalistu o pár mesiacov. Kontrakt s MŠK bude pre 18-ročného zadáka, ktorý v tejto sezóne nastúpil v piatich dueloch, najlepším riešením. Pokiaľ ide o Žilinu, po neúspešnej uplynulej sezóne a 9. mieste v lige teraz mužstvo bojuje o majstrovský titul. Na prvé miesto má Žilina iba dvojbodový odstup." 

 

Portál iSport.ua pripomenul aj skutočnosť, že z FK Metalist Charkov odišli nedávno ďalší dvaja talentovaní futbalisti: Oleksandr Andrijevskij prestúpil do Dynama Kyjev a ďalšieho 20-ročného hráča Arťoma Radčenka skúšal turecký klub Fenerbahce Istanbul. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona