Talianska druholigová Brescia bude mať v zostave slovenského reprezentanta

NETKY.SK • 23 Január 2018, 09:31 • 2 min
Talianska druholigová Brescia bude mať v zostave slovenského reprezentanta

BRESCIA - Talianska druholigová Brescia bude mať v zostave slovenského mládežníckeho futbalového reprezentanta Nikolasa Špaleka. Podľa médií z Apeninského polostrova čoskoro 21-ročný slovenský krídelník sa stane prvou akvizíciou Brescia Calcio v zimnom prestupovom termíne.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s jeho príchodom sa spomínajú sumy 1 resp. 1,5 milióna eur. Taliani pripomínajú, že talentovaný Špalek doteraz hrával za majstrovský domáci klub MŠK Žilina a svoj debut v najvyššej slovenskej súťaži absolvoval už ako 17-ročný. Špalek je aj súčasťou slovenskej reprezentácie do 21 rokov. Rovnako si Taliani spomenuli, že práve zo Žiliny viedla cesta iného mladého Slováka Milana Škriniara až do Interu Miláno, kde sa relatívne ľahko stal členom základnej zostavy nerazzurri.

"Svojím nízkym vzrastom, rýchlosťou a talentom pripomína neapolského Lorenza Insigneho. Z pravého krídla sa vie zapojiť do kombinácie, ale ráta sa aj jeho taktická bdelosť v hre bez lopty. Rovnako 8 gólov a rovnaký počet asistencií v 27 zápasov sú prejavom jeho intuície," pochvalne píše o Špalekovi taliansky portál giornaledibrescia.it.

Brescii patrí po 22 kolách Serie B s 23 bodmi 18. priečka, čo znamená pozíciu pre play-out, čiže reálny boj o udržanie sa v druhej najvyššej súťaži v Taliansku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies