Žilina reaguje na tvrdé slová Jána Kozáka, v klube sú sklamaní postojom prezidenta SFZ Jána Kováčika

NETKY.SK • 19 Október 2018, 12:53 • 2 min
Žilina reaguje na tvrdé slová Jána Kozáka, v klube sú sklamaní postojom prezidenta SFZ Jána Kováčika

ŽILINA - Včerajšia búrlivá tlačovka bývalého trénera SR Jána Kozáka poodhalila množstvo interných informácii aj zo zákulisia činnosti Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Skúsený 64-ročný tréner poukázal na viacero faktorov, ktoré bežná verejnosť bežne neregistruje. Týka sa aj výberu a práce mládežníckych trénerov na jednotlivých reprezentačných úsekoch SFZ. Kozák naznačil aj možnosť lobingu zo strany MŠK Žilina, pričom spomínal Karola Belaníka, či Adriána Guľu.

slovakia

left justify in out

Stanovisko MŠK Žilina uvádzame v plnom znení:

 

Futbalový klub MŠK Žilina nebude komentovať ničím nepodložené invektívy Jána Kozáka. Sme sklamaní z toho, že prezident Slovenského futbalového zväzu priamo na tlačovej besede nereagoval na údajné ovplyvňovanie rozhodovacích procesov zväzu funkcionármi nášho klubu. MŠK Žilina odmieta akékoľvek ovplyvňovanie procesov na SFZ, trénerov a nominácií do jednotlivých mládežníckych výberov.

 

Celý záznam z búrlivého stretnutia Jána Kozáka so zástupcami médií si možete pozrieť TU: FOTO+VIDEO Emotívne slová Jána Kozáka v priamom prenose, prístup mladých hráčov ho nesmierne sklamal

 

Sme hrdí na to, že v našom klube pôsobili viacerí tréneri, ktorí manažérske posty pri seniorských (tréneri Jurkemik, Vrba) a mládežníckych reprezentáciách (tréneri Hapal, Guľa) obsadili ako výsledok svojich odborných schopností a pracovných výsledkov na klubovej úrovni. 

 

Zároveň sme na základe požiadavky prezidenta SFZ a samotného Jána Kozáka uvoľnili do realizačného tímu trénera brankárov Miroslava Semana a Štefana Tarkoviča, ktorý bol zmluvne viazaný v našom klube.

 

Dôrazne odsudzujeme znevažovanie činnosti Karola Belaníka v štruktúrach SFZ, ktorá je založená na dobrovoľnosti a snahe posúvať úroveň slovenského futbalu na vyššie priečky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies