Žilina ponúkla päťročný kontrakt talentovanému mladíkovi

NETKY.SK • 15 Máj 2018, 15:56 • 2 min
Žilina ponúkla päťročný kontrakt talentovanému mladíkovi

Žilina - Vedenie slovenského futbalového klubu MŠK Žilina sa dohodlo na novej zmluve s talentovaným 18-ročným obrancom Samuelom Suľom, ktorý pôsobí aj v juniorských reprezentačných výberov SR, s platnosťou do 31. decembra 2022.

slovakia

left justify in out

Pracovitý obranca, ktorý prišiel k šošonom v roku 2015 z Námestova, patrí k oporám žilinského staršieho dorastu, lídra I. ligu. Popritom si vypýtal miesto na pár zápasov aj za druholigovú rezervu, v ktorej v aktuálnej sezóne stihol odohrať sedem duelov a dokonca strelil jeden gól.

 

"Vážim si poctu, ktorú do mňa klub novou zmluvou vkladá. Verím, že mojou každodennou prácou na tréningu i v zápasoch naplním očakávania. Napredujem v MŠK dennodenne. Mojou hlavnou ambíciou je dostať sa do A-tímu, Žilina je tým správnym mužstvom, kde by sa mi to mohlo podariť. Verím, že to bude v čo najkratšom čase. V klube je nastavená vynikajúco práca s mládežou, je na každom z nás, ako to využijeme," povedal Suľa po podpise pre oficiálny klubový web.

 

Člen víťazného tímu SR 18 na nedávnom Slovakia Cupe má najbližšie dni pred sebou jediný cieľ: "Vyhrať s 19-tkou majstrovský titul."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona