Žilina po dvoch zaváhaniach doma chce uspieť v Zl. Moravciach

NETKY.SK • 18 Október 2013, 18:14 • 2 min
Žilina po dvoch zaváhaniach doma chce uspieť v Zl. Moravciach

ŽILINA - Futbalisti MŠK Žilina by po dvoch domácich neuspokojivých výsledkoch, v ktorých získali iba jeden bod (Ružomberok 2:3, Dunajská Streda 0:0), radi uspeli na pôde Zlatých Moraviec v sobotňajšom dueli 14. kola Corgoň ligy s výkopom o 17.30 h.

slovakia

left justify in out

"Víťazstvo sa rodí len po tvrdej robote celého tímu, tak to chceme nastaviť," citovala oficiálna internetová stránka žilinského tímu slová trénera MŠK Adriána Guľu.

Jeho zverencom patrí v súčasnosti až 9. miesto v tabuľke so 17 bodmi, hráči FC ViOn nazbierali o jeden bod viac a figurujú na 7. priečke. V prvom vzájomnom dueli pod Dubňom zvíťazili domáci 3:1, takýto rezultát by brali aj v Zlatých Moravciach. "Nepozeráme sa na to, čo súper, pretože to nemáme pod kontrolou. Sústredíme sa na vlastný výkon," skonštatoval A. Guľa a pripomenul, že "vonku" sa futbalistom MŠK hrá lepšie: "Doma chcú naši protivníci viac útočiť, preto sa nám otvárajú nové priestory a súperova obrana hrá trochu vyššie. Máme viac priestoru na rýchlejší prechod."

Žilinský kouč si je vedomý, že v sobotu jeho zverenci nastúpia proti nevyspytateľnému súperovi, ktorý naposledy prekvapil víťazstvom v Ružomberku 3:1. "Je tam kolektívny duch, dokázali sa presadiť zo štandardných situácií. Hráči v Zlatých Moravciach sú už dlhší čas pokope, určite sa budú opierať o rýchle protiútoky. My sa však chceme zamerať na naše silné stránky a ukážeme tímovosť a odhodlanie."

Adrián Guľa proti FC ViOn nemôže rátať so službami dlhodobo zranených Vladimírom Leitnerom a Adamom Žilákom. "Bohužiaľ, zdravotné problémy má aj Tomáš Hučko. Nejde však o svalové problémy, ale o chorobu. Potrebujeme mu dať voľnejší režim, aby sme vedeli diagnostikovať jeho komplikácie. Proti Zlatým Moravciam nebude k dispozícii," dodal kormidelník žilinského mužstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies