Žilina na titul nemyslí, priznal Guľa po prehre so Slovanom

NETKY.SK • 7 December 2015, 10:38 • 2 min
Žilina na titul nemyslí, priznal Guľa po prehre so Slovanom

BRATISLAVA - Aj keď futbalisti MŠK Žilina v 10. kole uspeli na trávniku AS Trenčín vysoko 4:1, za obhajcom celkového prvenstva v najvyššej slovenskej súťaži a zároveň jesenným fortunaligovým šampiónom prezimujú so značným 15-bodovým mankom na štvrtej priečke.

slovakia

left justify in out

"Treba rešpektovať, čo predvádza Trenčín. AS a ŠK Slovan Bratislava sa na jar môžu spoločne pasovať o majstrovský primát, našou prioritou teraz už je kvalifikácia do pohárovej Európy," priznal v priamom prenose Dvojky RTVS po nedeľnej prehre 1:2 v Bratislave tréner Žilinčanov Adrián Guľa.


Ten napriek nezdaru vyzdvihol výkon vlastných zverencov: "Chceli sme zvíťaziť, aby sme napravili dojem z predchádzajúcich vonkajších stretnutí. Naši chalani boli futbalovejší, aj na tejto katastrofálnej ploche. Nepremenili sme šance. Súper má skúsenosti, určitú kvalitu, zvládol to výsledkovo. Počkali si na jednu ofsajdovú situáciu. Potrebovali sme hrať aktívne, so zdravou mierou rizika. Slovan sme zamýšľali otvoriť kombinačne. Ukázali sme perfektné akcie, mrzí to, ale ideme ďalej."


Na druhej strane, Slovan vstúpi do jarnej časti tohto fortunaligového ročníka z druhej pozície a odstupom 7 bodov na Trenčín. Bratislavčania na Sihoť pocestujú hneď v úvodnom jarnom, celkovo 20. kole FL 2015/2016. "V nedeľu sme podali veľmi dobrý výkon. Pripravili sme sa na príchod silného tímu. Dosiahli sme zaslúžený rezultát. Po zimnej prestávke budeme stíhať AS, narazíme na nich ešte dvakrát. Jednoznačne chceme zabojovať o majstrovský titul," vyhlásil na Dvojke RTVS cyperský kouč "belasých" Nikodimos Papavasiliou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies