Özil: Vyhráme turnaj pre Löwa

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 13:44 • 2 min
Özil: Vyhráme turnaj pre Löwa

SAO PAULO - Krídelník nemeckej futbalovej reprezentácie Mesut Özil chce získať titul na majstrovstvách sveta v Brazílii najmä pre trénera "Nationalelf" Joachima Löwa.

slovakia

left justify in out

Nemci patria k favoritom turnaja, do ktorého vstúpia pondelňajším zápasom proti Portugalcom. V G-skupine ich potom čakajú ešte súboje proti Ghančanom a Američanom.

 

Löw priviedol Nemcov k tretiemu miestu na MS pred štyrmi rokmi v JAR, ku druhej pozícii na ME 2008 a do semifinále kontinentálneho šampionátu v roku 2012. "Práve on sa postaral o úplné znovuzrodenie nemeckého národného tímu. Toto mužstvo rešpektujú všade na svete. Joachim Löw dokázal, že patrí k najlepším trénerom na svete a my sme šťastní, že sme v jeho tíme. Dúfam, že sa konečne dočká najväčšej odmeny za svoju tvrdú prácu. Určite si to zaslúži, keďže doteraz mal smolu v rozhodujúcich dueloch. Vždy je smutné, keď neuspejete krátko pred koncom. Verím, že teraz mu pomôžeme, aby zdvihol nad hlavu trofej," vyhlásil futbalista Arsenalu Londýn Mesut Özil. 

 

Nemci sú s tromi titulmi na treťom mieste v rebríčku krajín. Viac dosiahli len rekordní Brazílčania (5 primátov) a Taliani, ktorí dominovali na MS štyrikrát. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies