Özil momentálne nerieši svoju budúcnosť v Arsenale, sústredí sa na výkony

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 14:17 • 2 min
Özil momentálne nerieši svoju budúcnosť v Arsenale, sústredí sa na výkony

KAMEN - Nemecký futbalový reprezentant Mesut Özil sa momentálne nezaoberá otázkou svojej budúcnosti v Arsenale Londýn a sústredí sa výlučne na svoje výkony, ktorými chce anglickému klubu pomôcť preklenúť krízové obdobie.

slovakia

left justify in out

"Fakt je, že mám v Londýne stále platnú zmluvu. A špekulovať, či ju dodržím, alebo prestúpim, by v tejto chvíli nebolo správne. Uvidíme, aké ponuky prídu po sezóne. Veľkú rolu pri mojom rozhodovaní bude mať aj to, či Arsene Wenger zostane trénerom mužstva," vyhlásil 28-ročný ofenzívny stredopoliar, ktorý má na Emirates Stadium kontrakt platný do júna 2018.

 

Özil sa momentálne pripravuje s národným tímom na nedeľňajší zápas kvalifikácie MS 2018 proti Azerbajdžanu, v ktorom by sa mal po problémoch so stehenným a lýtkovým svalom objaviť v zostave. "Vyzerá to dobre. Vo štvrtok som ľahko trénoval, nič ma nebolelo," poznamenal Özil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies