Zidanov syn v mládežníckej LM poriadne zakopol, stálo ho to vlastný gól

NETKY.SK • 3 November 2016, 15:31 • 2 min
Zidanov syn v mládežníckej LM poriadne zakopol, stálo ho to vlastný gól

VARŠAVA - Stredajší zápas Legia Varšava - Real Madrid v F-skupine mládežníckej futbalovej Ligy majstrov 2016/2017 ponúkol v závere nevídaný okamih. "Biely balet" viedol 2:0, v 94. minúte mala Legia k dispozícii posledný útok.

slovakia

left justify in out

Tomasz Nawotka z pravej strany ihriska zo 40 metrov odkopol loptu smerom k bránke Realu. Gólman Madridčanov Luca Zidane, syn trénera A-tímu Zinedina Zidana, ju vyrazil tak nešťastne, že mu preletela ponad hlavu a smerovala do siete, kde napokon aj skončila. Osemnásťročného Zidana od hanby a inkasovania nezachránil ani zúfalý skok a snaha vyraziť loptu mimo priestoru troch žrdí. Legii už na ďalší gól nezostal čas, prehrala 1:2. Informoval portál mundodeportivo.com, video sa objavilo aj na populárnom webe YouTube.

Real je v tabuľke "efka" po 4. kole prvý so ziskom 10 bodov, Luca Zidane odchytal všetky stretnutia madridského veľkoklubu. Osem víťazov skupín prenikne do jarného osemfinále. Zvyšné okteto osemfinalistov vzíde zo súbojov play-off, v ktorých si zmerajú sily tímy z druhých priečok skupinovej fázy a osem najlepších po predkolách majstrovskej vetvy. Od play-off sa hrá vyraďovacím spôsobom na jeden duel. Finále je na programe 24. apríla 2017 v Nyone, vlani triumfoval londýnsky FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies